Навремено евакуирани учениците и вработените од ООУ “Добре Јованоски”-Прилеп, надвор од училишните објекти (ПОКАЗНА ВЕЖБА)

Сподели го ова:Денес, 20.12.2022 (вторник) во ООУ „Добре Јованоски“ Прилеп и помошниот објект ЦВО „Лазо Филипоски-Лавски“ Прилеп во втората смена беше реализирана тактичко-показна вежба за евакуација на учениците и вработените надвор од училишните објекти согласно Планот за евакуација на училиштето. Безбедноста пред се! -се вели во соопштението од ова прилепско основно училиште.Сподели го ова:

Слични објави