ОВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАДОТ НА ФЕЈСБУК И ИНСТАГРАМ

Сподели го ова:Многу корисници во Македонија се одјавени од нивните сметки од Facebook и не можат повторно да се логираат. Имено, денеска околу 16:20 часот згаснаа социјалните мрежи Фејсбук и Инстаграм. Корисниците на Инстаграм може да се отворат, меѓутоа фунцкиите не работат. Facebook Messenger исто така не работи за многу корисници.

Причина за падот на „Фејсбук и Инстаграм“ се оштетување на подморничките кабли во Црвено Море – објавуваат голем дел од медиумите.Сподели го ова:

Слични објави