Најава за активности во Бизнис лигата-Прилепска Пиварница

Сподели го ова:И понатаму продолжуваат спортските активности и настани на натпреварите во пинг понг во бизнис лигата, при што за оваа недела се закажани поголем дел од заостанатите натпревари. Имено оваа сабота на 19.02.2022 година во вообичаената сатница се продолжува со седмото коло на Бизнис лигата-Прилепска Пиварница

Image preview


Сподели го ова:

Слични објави