ГАЛЕРИЈА НА СЛИКИ: Во ООУ Климент Охридски-Прилеп пуштена е во употреба новата спортска сала во посебните паралелки…

Сподели го ова:Ахил Јаков иако е само некој месец на Директорската функција во ООУ Климент Охридски-Прилеп, сепак неговата работа може да се види на дело. Она што е актуелно во ова училиште е тоа дека пуштена е во употреба новата спортска сала за посебните паралелки од ова училиште. Со оваа сала, на учениците од посебните паралелки од ООУ Климент Охридски-Прилеп им се овозможуваат вистински услови за реалзиација на спортските активности во нова, современа спортска сала. Во прилог, погледнете ја галеријата на слики:

Можно е да е слика од внатре
Можно е да е слика од внатре
Можно е да е слика од 1 лице и внатре
Можно е да е слика од 1 лице и внатре
Можно е да е слика од внатре
Можно е да е слика од 1 лице и внатре
Можно е да е слика од внатре


Сподели го ова:

Слични објави