ТОЛКУ ОД РАСПУСТОТ: Второто полугодие започнува утре на 23-ти јануари

Сподели го ова:Министерството за образование и наука информира дека учебната година продолжува на 23-ти јануари. Со одлука на Владата, на предлог на Министерството, второто полугодие од учебната 2022/23 година почнува на 23  јануари (понеделник),  со физичко присуство за сите ученици. Зимскиот распуст беше продолжен поради заштита на здравјето на учениците и заштеда на електрична енергија за греење.Сподели го ова:

Слични објави