НЕКА Е ЧЕСТИТ ДЕНОТ НА ПОЖАРНИКАРИТЕ: Минатата година прилепските пожарникари покажаа дека само со многу пожртвуваност, храброст и големи заложби, големите катастрофи можат да бидат спречени

Сподели го ова:Нека е честит Денот на пожарникарите, 20-ти мај, со искрени желби за спречување на големи катастрофи.

Минатата година прилепските пожарникари покажаа дека само со многу пожртвуваност, храброст и големи заложби, големите катастрофи можат да бидат спречени.

Прилепскиот информативен портал STANICA.MK, упатува срдечни и искрени честитки до прилепските пожарникари и изразува голема благодарност за нивната посветеност, одговорност, пожртвуваност, професионалност и храброст, бидејќи нивната благородна и хумана професија е од исклучително значење за сите нас, за безбедноста на граѓаните.Сподели го ова:

Слични објави