НА ОГНОМЕТОТ НАЈМНОГУ ЌЕ СЕ РАДУВААТ НАЈМЛАДИТЕ: Спектакуларен огномет утре вечер во Прилеп!

Сподели го ова:


Спектакуларниот огномет кој што утре вечер во 20h ќе се појави на небото над Прилеп, ќе претставува вистинска радост за најмладите.

“Граѓани на градот херој, градот кој што пред 82 години го означил почетокот на народното востание за ослободување на Македонија од бугарскиот фашистички окупатор!Општина Прилеп, Ве поканува заедно да го одбележиме и чествуваме големиот државен празник 11 Октомври!” – информираат од Општина Прилеп.Сподели го ова:

Слични објави