СЕКОЈА ЧЕСТ: Учениците од ова прилепско училиште во пресрет на претстојниот празник изработија македонско знаме!

Сподели го ова:

По повод 11-ти Октомври и интегрираниот наставен ден насловен како ,,Вечна слава на хероите”, учениците од 7-мо одделение при ООУ ,,Кочо Рацин” – Прилеп под менторство на наставничката Христина Макалоски и учениците од 9то одделение од ООУ ,,Блаже Конески” под менторство на наставничката Виолета Маркоска, изработија знаме и пресметаа плоштина и периметар на деловите од него.Сподели го ова:

Слични објави