Прилепските училишта станаа расадник на прекрасни млади умови кои го претставуваат Прилеп во најдобро светло секаде каде што настапуваат

Сподели го ова:Во текот на вчерашниот ден се доделија наградите на нашите најуспешни ученици, млади техничари и природници, млади истражувачи, наставници и ментори.

“Ми претставува задоволство и чест како градоначалник на општина Прилеп, што нашите училишта станаа расадник на прекрасни млади умови кои го презентираат и претставуваат Прилеп и Република Македонија во најдобро светло секаде каде што настапуваат.Честитки за сите ученици, наставници и ментори како и до Народна Техника-Прилеп, за сите успеси и искрено се надевам дека догодина повторно ќе доделиме многу признанија, пофалници и дипломи за вашите успеси” – истакна прилепскиот градоначалник Борче Јовчески.Сподели го ова:

Слични објави