Известување од Јавниот Градски Превоз при ЈП за ПУП-Прилеп

Сподели го ова:
Можно е да е слика од текст кој вели „пуп“

Јавниот Градски Превоз при ЈП за ПУП Прилеп ги информира сите корисници на Јавниот Градски Превоз дека почнувајќи од 03.04.2022г. (недела), ќе изврши промена на времето на сообрајќање на автобусите на ВОНРЕДНАТА (неделна) ЛИНИЈА од 2 часа на 1 час. Последното тргнување од Нови Гробишта ќе биде во 12:30 часот. Распоредот на тргнување на автобусите од почетните постојки ќе биде следниот:

Нема опис за фотографијата.

1. Хотел Салида: 06:30, 07:30, 08:30, 09:30 , 10:30, 11:30.

2. Нови Гробишта: 07:30, 08:30, 09:30, 10:30, 11:30, 12:30.

НАПОМЕНА: Оваа промена нема да важи за неделите односно деновите во државен празник кога истовремено е верски празник кога времето на сообраќајње на автобусите ќе биде продолжено за 2 часа односно последен автобус кој ќе тргнува од Н.Гробишта ќе биди во 14:30 часот-се истакнува во соопштението од Автобуски Градски Превоз-ПрилепСподели го ова:

Слични објави