ИТЕН АПЕЛ ДО ПРИЛЕПСКИТЕ ЛОВЏИИ: Денеска е изгyбено 10-годишно дете во мариовското село Врбско

Сподели го ова:Социјалните мрежи вечерва се преплавени со информацијата дека во мариовското село Врбско е изгубено 10 годишно дете, при што се упатува апел до сите ловџии од Прилеп и прилепско кои се во можност да отидат до Врбско мариовско, и да се вклучат во потрагата на 10-годишно дете. Според информациите од социјалните мрежи, станува збор за 10 годишно машко дете по име Петар. Детето денеска било таму во ова мариовско село бидејќи токму во ова село со татко му чувале пчели. Детето последно било видено денеска околу 16 часот.Сподели го ова:

Слични објави