Градоначалникот Јовчески на прва средба со граѓаните

Сподели го ова:
Градоначалникот на Општина Прилеп, Борче Јовчески како што беше најавено, попладнево оствари средби со граѓани.Градоначалникот на Општина Прилеп, Јовчески заедно со вработените во општинската администрација ќе се трудат во рамките на своите надлежности да им излезат во пресрет на граѓаните.Средбите ќе продолжат и во иднина се со цел да се слушнат потребите на граѓаните.Сподели го ова:

Слични објави