ИСКОРИСТЕТЕ ГО МАКСИМАЛНО И УЖИВАЈТЕ: Утре е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија

Сподели го ова:

Утре е државниот празник “11-ти Октомври – Денот на народното востание”.

По тој повод, оваа среда (11.10.2023) е неработен ден за сите граѓани на нашата земја. Затоа, овој неработен ден искористете го максимално и правилно, за да се одморите од секојдневните обврски и активности.Сподели го ова:

Слични објави