Голем пожар во Скопје-гори фабриката Треска

Сподели го ова:“Голем пожар во Скопје-гори фабриката Треска”-оваа вест како гром од ведро небо оддекна низ скопските улици. Моментално, огромен густ чад се гледаше од сите страни на Скопје. Станува збор за фабриката “Треска”, а пожарот е појавен во еден од нејзините магацини каде што имало стара пластика. Според тамошни очевидци, паралелно со пожарот се слушнала и голема експлозија. За подетални информации-следете ги наредните објави на STANICA.MKСподели го ова:

Слични објави