(фото) Тука сè е можно: Во манастирот во Зрзе изникна цвет од самата карпа

Сподели го ова:Манастирот во с. Зрзе високо сјае – речиси до облаците, и сведочи за Божјата убавина. Токму од овој манастир, ни доаѓа и оваа фотографија која е објавена на неговата официјална страна на Facebook.

На фотографијата од манастирот во Зрзе, се гледа преубав цвет кој штотуку изникнал од самата карпа. Очигледно е дека Божјата убавина во манастирот го создава оној совршен, незаменлив природен сјај!Сподели го ова:

Слични објави