НЕКОЛКУ “ТЕПАЧКИ” ЗА КРАЈ НА “PRILEP BEER WEEKEND”

Сподели го ова:
На 04.09 2023  на Плоштад „Александрија“ во Прилеп, полициски службеници од ОВР Прилеп ги лишиле од слобода И.Ѓ.(22), Д.С.(19), И.Т.(18), Ѓ.Н.(20) и Д.Р.(21), сите од Прилеп, затоа што нарушиле јавниот ред и мир со меѓусебна физичка пресметка. По документирање на настанот против лицата ќе следува соодветен поднесок – ИНФОРМИРААТ ОД МВР.

На 04.09 2023 од Плоштад „Александрија“ во Прилеп, полициски службеници од ОВР Прилеп го лишиле од слобода С.Т.(28) затоа што го нарушил јавниот ред и мир со агресивно и недолично однесување.  По документирање на случајот ќе следува соодветен поднесок – ИНФОРМИРААТ ОД МВР.Сподели го ова:

Слични објави