ЕХ, ДА Е ВАКА СЕКОГАШ: И оваа недела ќе имаме продолжен викенд

Сподели го ова:Овој петок ни претстои светол, христијански празник – Богојавление – Водици, односно денот кога Бог се јави на земјата во вид на гулаб.

Врз основа на тоа, петок 19.01.2024 година е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед. Сето ова подразбира цели три денови релаксација и уживање, меѓутоа единствено од Вас самите, зависи како ќе ги искористите овие слободни денови.Сподели го ова:

Слични објави