|

ФОТКА НА ДЕНОТ: “Снешко од Нижеполе”

Сподели го ова:Полека, полека но снегот ни доаѓа, да се надеваме дека ќе го имаме во доволни количини да ја отвориме ски сезоната. А дотогаш дојдете да му се радуваме заедно… – стои во објавата на социјалните мрежи од Ски центарот “Нижеполе”, а нешто подоцна на нивната официјална Facebook страна е споделена оваа фотографија со овој сладок “Снешко од Нижеполе”.Сподели го ова:

Слични објави