ООУ Гоце Делчев – Прилеп со известување до идните слатки првачиња

Сподели го ова:OOУ Гоце Делчев – Прилеп со соопштение до идните првачиња и нивните родители. Имено, врз основа на известувањето, училиштето ќе врши свечен прием на првачињата на 01.09.2023 година во 08-30 часот во холот на училиштето.Сподели го ова:

Слични објави