Директорот Гулабоски со честитка до Чатлески-вработениот во Прилепски Водовод на кого му се “падна” паричката оваа година

Сподели го ова:
По повод православниот празник Св. Василиј (Василица), во просториите на ЈКП „ Водовод и Канализација “ – Прилеп се „ вртеше “ лепче со паричка. Оваа година среќата му се насмевна на Димче Чатлески-вработен во ова ЈКП. “Нека оваа паричка му донесе многу здравје, среќа и душевен мир во новата година, за него и за неговото семејство”-истакна Директорот Гулабоски.
Воедно среќниот добитник од ЈКП „ Водовод и Канализација “ – Прилеп доби златен крст.Сподели го ова:

Слични објави