Денеска, заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот прекин во водоснабдувањето ќе има на улица Егејска

Сподели го ова:
Водоснабдувањето на ден 3.12.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 270л/с, од кои 230л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с сопствени извори.Заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот прекин во водоснабдувањето ќе има на улица Егејска.Сподели го ова:

Слични објави