Денеска ќе има прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот на неколку улици и делови од Прилеп

Сподели го ова:
ЈКП “Водовод и Каналзиација” известува дека Водоснабдувањето на ден 13.12.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење. Вкупната произведена количина на вода е 260л/с, од кои 220л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Вера Циривири
– Мукос
– Кузман Јосифоски – Питу
– Браќа Ламески
– Иљо ПопадинецСподели го ова:

Слични објави