|

Денешното “февруарско сонце” ги натера прилепчани да уживаат во убавините на вештачкото прилепско езеро

Сподели го ова:
Оние кои знаат и умеат, можат правилно да си го организираат викендот, а при тоа, доколку поседувате “мала доза на креативност”, тогаш “речиси без пари” – може да уживате во убавата природа во околината на Прилеп.

Oние покреативните, денешниот пријатен јануарски ден, го искористија за релаксација во убавата природа на прилепското вештачко езеро, каде голем број на наши сограѓани уживаа во пријатното време каде “јануарското сонце” ги мамеше прилепчани “да ги вкусат” убавините кои ги нуди прилепската околина.Сподели го ова:

Слични објави