ЈАНКУЛОВСКА Е КОНЕЧНО ДОМА И ОСЛОБОДЕНА ОД ЗАТВОР

Сподели го ова:Ексминистерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска, излезе од затворот „Идризово“, после три години и еден месец.

Излегувањето од Идризово е со условен отпуст, по одлука донесена од Апелација.

Јанкулоска нема да се врати во затворот ако до идниот октомври не направи ново кривично дело.Сподели го ова:

Слични објави