Еве во кои делови во Прилеп заради навремена санација на дефекти, денеска ќе има прекин во водоснабдувањето

Сподели го ова:
Водоснабдувањето на ден 01.04.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 287л/с, од кои 242л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 45л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Александар Македонски
– Ладо Лапецот
– Димче Антулески
– Беровска
– н.м. Тополчани
– н.м. КанатларциСподели го ова:

Слични објави