|

Денес и утре во ООУ Кире Гаврилоски – Јане се одржува 13 – тиот турнир во баскет “КГЈ 3X3”

Сподели го ова:Долгочекуваниот повраток! 13тиот по ред “КГЈ 3X3” е тука! По четири години пауза, подгответе се за неверојатна акција на теренот! 

 Се планираат незаборавни натпревари, многу забава и изненадувања. Ова е шансата да ги покажете своите вештини и да се реванширате за претходните турнири!

Турнирот ќе се одржи денес и утре (26 и 27 август) во училишниот двор на ООУ “Кире Гаврилоски-Јане”.Сподели го ова:

Слични објави