ДЕЛ ОД НАШАТА “ПРИЛЕПСКА КУЛТУРА”: На кого му пречеше ова дрвце кое беше насадено во црковниот двор во црквата св.Петка во нас.Точила

Сподели го ова:Очигледно зборот култура претставува непознат поим за некои прилепчани, а фотографијава во прилог го потврдува сето тоа.

Имено, дрвцето кое беше насадено во црковниот двор во црквата св.Петка во нас.Точила, е целосно уништено. Се поставува прашањето на кого му пречеше дрвото да биде засадено токму баш во црковниот двор, и кој се осмели да го скрши и да направи ваков подег баш во црковен храм????

Нека ни прости извршителот на ова дело што ова стебленце го насадивме токму тука, каде што минувал -истакнаа од црквата св Петка на нивната официјална страна на социјалните мрежи.

ЖАЛОСНО! Очигледно е дека оваа личност нема ниту “к” од култура!Сподели го ова:

Слични објави