(ФОТО) ЗАР НЕ Е ПРЕУБАВО? Пролетно утро во манастирот во Зрзе

Сподели го ова:Колку се убави и богати со природна убавина православните манастири низ цела наша Македонија. Еден од нив, е Манастирот во Зрзе кој што високо сјае – речиси до облаците, и сведочи за Божјата убавина.

Токму од овој манастир, ни доаѓа и оваа фотографија која е објавена на неговата официјална страна на Facebook. Пролетно утро во манастирот Зрзе – зар не е преубаво??Сподели го ова:

Слични објави