Во Прилеп на улица А. Македонски се запали ауди!

Сподели го ова:Денеска на ул.А.Македонски на излезот од Прилеп, во близина на бензиската Мак Петрол се запали автомобил.

Веднаш после пријавата за пожарот, на терен излегле од ТТПЕ, меѓутоа возилото било во пламен. За да ситуацијата биде уште подраматична, на возилото било монтирано и систем за плин, при што постоела можност за голема експлозија. Станува збор за возило од марката АУДИ.Сподели го ова:

Слични објави