10 години ,,Тура преку Слива” – спој со природата, мир и спокој кој нема да го почувствувте на ниту едно друго место

Сподели го ова:Целта на оваа еднодневна велосипедска тура е промоција на Селечка Планина, нејзините убавини и можностите кои ги нуди за популаризирање и развој на планинскиот велосипедизам, како и посета на Кралската гробница Старо Бонче кај месноста Павла Чука, како најголема туристичка атракција.

Станува збор за таков спој со природата, мир и спокој кој нема да го почувствувте на ниту едно друго место.Сподели го ова:

Слични објави