ШОК: Голема трагедија во семејството на Ацо Пејовиќ

Сподели го ова:


По се изгледа дека животот на Ацо Пејовиќ не е проследен само со убави моменти, туку исто како и останатите, постојано се карактеризира со подеми, падови, па дури и со трагедии. Имено Ацо Пејовиќ, како дете доживеа голема трагедија кога неговиот брат починува како бебе. Имено, денеска по кратко боледување почина и таткото на Ацо Пејовиќ. Иако Ацо Пејовиќ последните овие месеци постојано бил до неговиот татко, сепак одвои време и за неговата публика и пред две неполни недели го одржа својот голем концерт во Скопје.

Сподели го ова:

Слични објави