Целосно е откопан гробот на Џеј Рамадановски!!!

Сподели го ова:
Целосно е откопан гробот на Џеј Рамадановски затоа што неговото гробно место каде што почиваше пејачот во Алејата на заслужните граѓани на Новите гробишта во Србија-Белград, беше поплавено. Врз основа на сето ова, посмртните останки на Џеј Рамадановски се преместени во друга гробница со согласност на семејството. Неговото ново гробно место сега ќе биде веднаш до гробот на Шабан Шаулиќ-кралот на народната музика. Колку за потсетување, веднаш до гробот на Шабан е погребан неговиот голем пријател, односно политичарот Милутин Мркоњиќ.Сподели го ова:

Слични објави