УШТЕ ОВА ГО НЕМАВМЕ ВИДЕНО-ПОРОДУВАЊЕ ВО ЖИВО НА YOUTUBE

Сподели го ова:УШТЕ ОВА ГО НЕМАВМЕ ВИДЕНО-ПОРОДУВАЊЕ ВО ЖИВО НА YOUTUBE-да, да-точно прочитавте-породување во живо. Имено, познатата Јутјуб-блогерка Имоџин Хортон во живо пред 425.000 следачи на мрежата за споделување видеа, го роди своето дете. После раѓањето на нејзиното детенце, таа нагласи дека не жали што го снимала раѓањето. Хортон роди женско детенце, а кога станува збор за видеото кое е објавено на интернет, на видео снимката се гледаат само емоциите на мајката, меѓутоа не и раѓањето. Видео-снимка е објавена на нејзиниот Јутјуб-канал Imogenation.Сподели го ова:

Слични објави