Во оваа просторија денеска ќе се донесе одлука дали ќе продолжи војната меѓу Украина и Русија

Сподели го ова:Од страна на Белоруското МНР е објавена фотографија од просторијата каде денеска ќе се донесе одлука дали ќе продолжи војната меѓу Украина и Русијаа „Во Белорусија се е подготвено за руско-украинските преговори. Чекаме да пристигнат делегациите“, извести белоруското Министерство. Преговорите меѓу Русите и Украинците треба да започнат денеска предпладне по локално време, во близина на реката Припјат односно на украинско-белоруската граница.Сподели го ова:

Слични објави