ЗВУЧИ ПРИМАМЛИВО И ВКУСНО: Овој викенд во “Del Posto” ќе има 20% попуст на “паста” и “рижото”

Сподели го ова:Ресторанот “ДЕЛ ПОСТО” е местото каде ќе ги пробате највкусните несекојдневни оброци од кујните низ целиот свет. За вкусните оброци, се грижи професионален куварски тим, кој има посетено многу курсеви и семинари за здрава и свежа храна.

За “викендот на трката” во Del Posto ќе има 20% попуст на паста и рижото.

Како што знаете и сами, се што прават во Del Posto е направено со многу љубов и грижа, за да Вие уживате и се чувствувате прекрасно и посебно – во нивниот ресторан.Сподели го ова:

Слични објави