ИСКОРИСТЕТЕ ГО МАКСИМАЛНО! Од утре започнува продолжениот празничен викенд

Сподели го ова:Овој понеделник 23-ти Октомври е Денот на македонската револуционерна борба. Овој светол празник се празнува по повод основaњето на Македонската револуционерна организација, која што била основана во Солун  на 23 октомври 1893 година, поточно во домот на солунскиот книжар Иван Хаџи Николов.

Бидејќи овој државен празник се паѓа во понеделник, повеќе од очигледно е дека ни претстои продолжен празничен викенд. Од Вас самите, зависи како ќе го организирате. ИСКОРИСТЕТЕ ГО МАКСИМАЛНО И УЖИВАЈТЕ!Сподели го ова:

Слични објави