ЖАЛОСНО: Последниве 11 месеци во Македонија во 106 сообраќајки починале 114 лица

Сподели го ова:Во текот на годинава – заклучно ноември, на македонските патишта се случиле вкупно 106 сообраќајни незгоди со смртни последици, во кои животот го загубиле 114 лица, информираше претседателката на Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП), Гордана Кожуваровска – на брифинг со медиумите.Сподели го ова:

Слични објави