ГАЛЕРИЈА: Денеска свечено се отвори меѓународната изложба на кучиња „ЦАЦИБ 2022“

Сподели го ова:Денеска свечено се отвори меѓународната изложба на кучиња „ЦАЦИБ 2022“. На изложбата беше присутен и прилепскиот градоначалник Борче Јовчески, при што истакна: “Чест и задоволство ми беше денес да присуствувам на свеченото отварање на меѓународната изложба на кучиња „ЦАЦИБ 2022“ која традиционално се одржува во Прилеп. Особено ми е драго што на оваа изложба има учесници од државите ширум Европа, затоа што на тој начин Прилеп зазема значајно место на кинолошката мапа”-истакна Јовчески.Сподели го ова:

Слични објави