|

Здружението „Штурчиња“ – Прилеп создава ефикасна програма за здрав раст и развој на психомоторичките, интелектуалните и социолошките способности на децата, преку игра, забава и дружење

Сподели го ова:


Здружението „Штурчиња“ – Прилеп работи со деца од 4 до 10 годишна возраст, за равивање на моторичката способност преку игра и забава. Термините и часовите се во О.О.У. “Добре Јованоски”- Прилеп, секој Вторник и Четврток со почеток од 18:15 до 20:00 часот.

Што се однесува пак до самите тренинзи, тие ги водат дипломирани професори по спорт и физичка култура. На ваков начин, Здружението „Штурчиња“ – Прилеп создава ефикасна програма за здрав раст и развој на психомоторичките, интелектуалните и социолошките способности на децата, преку игра, забава и дружење.

Сето ова „Штурчиња“ ги прави да се издвојуваат од сите останати, и да претставуваат вистински спортски бренд кога се работи за здрав раст и развој на сите деца. Големиот број на задоволни родители и очигледно видливите резултати од нивните деца кои се дел од „Штурчиња“, претставуваат вистинска потврда за овие професионалци, кои што главниот акцент го ставаат на креирање на успешен, здрав – раст и развој.

Доколку и Вашето дете сакате да биде дел од „Штурчиња“, слободно може да го пријавите на телефонскиот број 070/ 259-545. „Штурчиња“-професионален тим за професионални-видливи резулати кај вашето дете – уште од негова најмала возраст!

Сподели го ова:

Слични објави