Прилеп е на третото место во земјава од ново заболените од Ковид 19 кои се појавија во изминативе три дена

Сподели го ова:
Моменталниот број на активни случаеви на ниво на цела земја од Ковид 19 изнесува 4.817 лица. По градови, најголем број од нозаболените во изминатите три дена се од Скопје – 532 случаеви, потоа Битола со 58 случаеви, и Прилеп со 47 новозаболени од Ковид-19. Меѓутоа како и да е, можеме да констатираме дека на ниво на цела земја со почетокот на новава 2022 година се намалува бројот на ново заболените од Ковид 19.Сподели го ова:

Слични објави