Заев го оствари своето право на глас на денешните избори за претседател на СДСМ

Сподели го ова:


Денеска СДСМ организира вонредни внатрепартиски избори на кои сите членови кои имаат електронска членска картичка бираат Претседател на партијата. На вонредните внатрепартиски избори учествуваат тројца кандидати а членовите гласаат на 194 избирачки места ширум државата. На денешното гласање на вонредните внатрепартиски избори, Зоран Заев го искористи своето право на глас во општинскиот штаб во Струмица .

Сподели го ова:

Слични објави