НЕДОСТАСУВААТ УШТЕ ПОЛОВИНА ОД ПАРИТЕ! ДОНИРАЈТЕ! СЕ РАБОТИ ЗА ДЕТСКИ ЖИВОТ!

Сподели го ова:

Почитувани пријатели,ова е Петар кој има 22 години и боледува од ретка болест Tyrosine Hydroxylase deficit. Како последица од ненавремена поставена дијагноза, денес Петар има сколиоза за која е потребна хирушка интервенција. Истата не може да се изведе во Македонија, па затоа мора да се оперира во Турција за која се потребни околу 50 илјади евра.

Финансиски семејството не е во можност да ја собере потребната сума. Затоа ги замолуваме сите оние хумани луѓе кои се во можност да донираат, и да придонесат за успешното лекување на Петар.

Број на трансакциска сметка 270-7000821760.21 Гордана Попоска HALKBANK IBAN:MK07270700082176215 SWIFT:EXPCMK22

Броеви за донации А1 : 143460 Телеком :143 128

Линкот за странство е https://gofund.me/03bc7b3cСподели го ова:

Слични објави