Голем есенски панаѓур во Прилеп

Сподели го ова:На 6-ти, 7-ми и 8-ми Октомври 2023 година е традиционалниот есенски панаѓур во Прилеп. Локацијата и местото се стари – Градски базен “Маркови Кули”-Прилеп.

И оваа година панаѓурот ќе понуди различни текстилни производи, дополнителен прибор за домаќинството, алати за автомобили, и што ли уште не, а какви ќе бидат цените и квалитетот на производите, тоа засега останува под “знак прашалник”.

=Сподели го ова:

Слични објави