ЗА ЕДЕН МЕСЕЦ ВО ПРИЛЕП ЌЕ СЕ ОДРЖИ КАРНЕВАЛОТ „ПРОЧКА 2022“

Сподели го ова:
Општина Прилеп со посебна чест и задоволство ги повикува сите заинтересирани правни и физички лица од Прилеп и останатите градови и населени места од Република Македонија, со особен акцент на основни и средни училишта, градинки, едукативни центри, здруженија и останати креативци да земат учество на манифестацијата Карневал „Прочка 2022“, која ќе се одржи во Прилеп, на 06. Март. Пријавата за учество се наоѓа на следниот линк: https://www.prilep.gov.mk/karneval-prochka-2022/

https://www.prilep.gov.mk/karneval-prochka-2022/Сподели го ова:

Слични објави