Соопштение од селско-црковниот одбор с.Крстец-прилепско

Сподели го ова:
По обилните врнежи на снег, селско-црковниот одбор с.Крстец-прилепско контактираше со Тони Ризески, советник на градоначалникот за комуникација со јавност, при што побарано било да се пушти механизација за расчистување на патот до селото од снегот. “Изразуваме благодарност до администрацијата на општина Прилеп, посебно до советникот Ризески и градоначалникот Борче Јовчески кои веднаш постапија по нашето барање, патот е прооден. Воедно, разговарано е на повеќе теми за ревитализација на селото и асфалтирање на патот, за што се добиени позитивни сигнали”-се вели во соопштението од селско-црковниот одбор с.Крстец-прилепско.

Нема опис за фотографијата.


Сподели го ова:

Слични објави