|

За да Ви биде пријатно и фино – ПОВЕЛЕТЕ ВО “КАФЕ КИНО” на одлична локација во објектот на новата автобуска станица

Сподели го ова:По барање на своите ценети гости, “Кафе Кино” започна со работа на одлична локација во објектот на новата автобуска станица. Новите десерти кои што се дел од богатата понудата на “Кафе Кино” како што се трилече, чизкејк малина, тофи карамел и орео бисквит, можете слободно да ги комбинирате додека во пријатна и опуштена атмосфера – го пиете Вашето кафе. Меѓутоа, освен одличното кафе на менито на “Кафе Кино”, има и алкохолни и безалкохолни пијалоци, како и одлични коктели кои со сигурност ќе ги задоволат и најпребирливите вкусови.

Имено, покрај одличната понуда на “Kафе Кино”, тука е топлиот пријатен амбиент, кој што е надополнет со новогодишни декорации, кои целосно го доловуваат оној опуштен – предновогодишен амбиент. Па затоа, за да Ви биде пријатно и фино – ПОВЕЛЕТЕ ВО “КАФЕ КИНО” на нова локација во објектот на новата автобуска станица.

Во прилог, погледнете ја галеријата на слики од пријатниот, опуштен амбиент на “Кафе Кино”.Сподели го ова:

Слични објави