ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ова нема да ги израдува учениците

Сподели го ова:

Утрово, Министерството за образование до училиштата испратило допис вр основа на кој што школската година неместо на 10-ти јуни, ќе ќе заврши на 14-ти јуни.

Ваквата одлука најверојатно е донесена затоа што министерството го продолжи зимскиот распуст па како резултат на таа одлука, учениците во училишните клупи се враќаат на 23-ти јануари.Сподели го ова:

Слични објави