Во Варош изграден е потпорен ѕид и уреден е тротоарот со нови бекатон плочки околу црквата „Свети Димитрија“

Сподели го ова:Се уредува секој дел од нашиот Прилеп! Изграден е потпорен ѕид и уреден е тротоарот со нови бекатон плочки околу црквата „Свети Димитрија“ во населбата Варош.

Се грижиме за нашето историско и културно наследство и се потрудивме да го разубавиме просторот околу овој наш православен храм – истакнаа од Општина Прилеп.Сподели го ова:

Слични објави