Во прилепската полиција пријавено е дека на патот Прилеп – Битола биле пронајдени две неексплодирани гранати

Сподели го ова:На 15.11.2023 во 10.40 часот во ОВР Прилеп било пријавено дека на патот Прилеп – Битола биле пронајдени две неексплодирани гранати.

Грaнатите биле подигнати од пиротехничар од Дирекцијата за заштита и спасување Прилеп и било констатирано дека станува збор за гранати од Првата светска војна – ИНФОРМИРА МВР.Сподели го ова:

Слични објави