|

Почина познатиот македонски актер Мето Јовановски

Сподели го ова:Почина познатиот македонски актер Мето Јовановски, роден беше 1946 год во с.Панчарево пехчевско.

Веста за неговата смрт ја објавија повеќе негови колеги, меѓу кои и Драган Спасов ДАЦ.Сподели го ова:

Слични објави